EXTRA MARMELADE OD DATULE

O nama

Aurora Group d.o.o.

Priča o ideji i posvećenosti

Sjećate li se trenutka u svom životu kada ste imali ideju i viziju, a niko oko vas vam nije vjerovao da možete uspjeti. Takav je bio i početak Aurora Group extra marmelada.

Posjedovali smo viziju da želimo napraviti proizvod koji se niko na svijetu nije usudio, niti pomislio da napravi. Uzeti najzdraviju voćku i podvrgnuti sebe danonoćnom testiranju kako bismo proizveli prve na svijetu marmelade od datule.

I tako je i bilo, prva marmelada je u svojim skromnim počecima napravljena, s ljubavlju skuhana u kuhinji u stanu. Vođeni željom, ne prodaje, već željni da pokažemo da je moguće, napravili smo prvu marmeladu od datule na svijetu.

Nakon toga su uslijedili prvi pozivi našim prijateljima uz obavezni poziv da dođu i probaju naše veliko postignuće. Istina je da smo ipak mi bili značajno više oduševljeni u odnosu na sve goste koje smo uspjeli skupiti.

Prva kafa, a onda i poneki stidljivi zalogaj te čudnovate marmelade u koju niko ne vjeruje. A onda, promjena pogleda u očima, dok se marmelada topi u ustima.

Ti pogledi su nam bili jedina potvrda koja nam je trebala. Sutradan smo krenuli sa planiranjem koraka koji su doveli do toga da danas postoji Aurora Group d.o.o.

porodica, prijatelji, bližnji

Na tržištu od 20.11.2018

Tog dana omogućili smo svima da svojim najbližim uvijek ponude
"Slatki zalogaj bez grižnje savjesti."

– Amra Ribic

Proizvodni kooperant

Proizvodnju marmelada Aurora Group d.o.o. po recepturi i osmišljenom proizvodnom procesu za nas proizvodi Bolletus d.o.o. Foča.

MARMELADA

KAKVU JOŠ NISTE PROBALI